آزمون آیتلس

آزمون آیتلس

آیتلس چیست؟

برای بسیاری از علاقه مندان به زبان انگلیسی و داوطلبان شرکت در “آزمون های زبان انگلیسی” این سوال پیش می آید که آیلتس چیست؟ آیلتس به عنوان “سامانه جهانی سنجش زبان انگلیسی” شناخته شده است و در قالب آزمونی منسجم به سنجش توانایی و مهارت های زبانی داوطلبان کشورهای مختلف دنیا می پردازد. به طور کلی این آزمون مختص به داوطلبانی ست که می خواهند در دانشگاه ها یا محیط های آموزشی و شرکت های خارجی که انگلیسی زبان اند، به ادامه آموزش و اشتغال بپردازند. در این آزمون فرصتی به داوطلبان داده می شود تا توانایی خود را در زبان انگلیسی نشان دهند.
مهارت های چهارگانه ی آیلتس عبارتند از:

آزمون آیتلس
  • 1. صحبت کردن (Speaking)
  • 2. شنیدن (Listening)
  • 3. نوشتن (Writing)
  • 4. خواندن (Reading)

علاوه بر نظارت دانشگاه کمبریج، شورای آموزشی بریتانیا، تیمی متشکل از متخصصان حوزه روانشناسی، جامعه شناسی و آزمون سازی، زبان شناسی و متخصص لهجه های رایج زبان انگلیسی وظیفه ی طراحی سوالات مربوط به هر قسمت را بر عهده خواهند گرفت. همچنین در حضور کارشناسان زبان شناسی باید لهجه های مختلف زبان انگلیسی مانند بریتانیایی، آمریکایی، استرالیایی، نیوزلندی به کار برده شود. توجه داشته باشید که اساسا لهجه هیچ اهمیتی در آزمون آیلتس ندارد و در حقیقت نمره شما به تلفظ، روانی و درستی صحبت شما بستگی دارد.

اهمیت آزمون آیلتس

از بین چندین نوع آزمونی که در سراسر دنیا برگزار می شود، آزمون آیلتس مهم ترین آزمون در حوزه ی آموزش زبان انگلیسی به شمار می رود. اهمیت این آزمون به گونه ای ست که مورد تایید تقریبا تمامی دانشگاه ها و مراکز آموزشی و نهاد های غیر دولتی در سراسر دنیا قرار دارد. نتیجه آزمون آیلتس برای نشان دادن و اثبات دانش زبان انگلیسی، امروزه از مهمترین عوامل اخذ پذیرش در دانشگاه های بین المللی است. این ویژگی علاوه بر اینکه مدرک آیلتس را قابل استناد و معتبر ساخته، توانسته رزومه داوطلبان را نیز بهبود بخشد.
طراحی ساختار آزمون آیلتس و چیدمان سوالات آن بسیار سنجیده و با دقت صورت گرفته و به خوبی می تواند توانایی های داوطلب در حوزه سواد انگلیسی را به چالش بکشد. علاوه بر این آیلتس قدرت و سرعت داوطلبان را در پردازش اطلاعات و پاسخ دهی مطلوب مورد سنجش قرار می دهد.
نمره دهی در دو بخش ریدینگ و لیسینینگ آزمون آیلتس به گونه ایست که اگر داوطلب در بازه زمانی خاصی برای هر سوال پاسخ صحیحی ارائه ندهد و همچنین توانایی تشحیص گزینه های انحرافی را نداشته باشد، نمره این بخش ها را از دست خواهد داد. این دو بخش شامل ترکیبی از سوالات چندگزینه ای، پاسخ کوتاه، تکمیل خلاصه، تطبیقی و نام گزاریست که تاثیر عامل شانس را به میزان زیادی کاهش می دهد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *